Nagyon izgatott voltam a napokban, mert eredeti dobos krémmel még nem készítettem tortát.
Számtalan féle pudingos, aranykrémes, vajkrémes variációt lehet olvasni, de hát az eredeti az mégis csak az eredeti!
Kíváncsi voltam az ízére, mert eddig cukrászdában elsősorban a "dob" miatt választottam, maga a csokikrém nem volt az igazi. Itt most töredelmesen bevallom kislányként azt hittem a dobos torta a nevét arról kapta, hogy olyan kemény, amin akár dobolni is lehet. (tudjátok arra nyakba akasztós, dobos torta tetőhöz hasonló háromszögletű oldalszegélyű réz hangszerre gondolok, a nyolcvanas évek emlékeiből táplálkozva, de nem teszek be fotót azértse, pedig most a google-ben rátaláltam)
Megújult honlapunkon lényegre törően megtalálod ezeket a blogspot-os recepteket, tudás anyagokat, elkészítési módokat. Ha szívesebben olvasod a személyes körítés nélküli cikkeket, kattints a Sütikert szakértői blogjára. Ezt az eredeti dobos tortáról szóló bejegyzést is megtalálod!
Megújult honlapunkon lényegre törően megtalálod ezeket a blogspot-os recepteket, tudás anyagokat, elkészítési módokat. Ha szívesebben olvasod a személyes körítés nélküli cikkeket, kattints a Sütikert szakértői blogjára. Ezt az eredeti dobos tortáról szóló bejegyzést is megtalálod!